message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

3.15.2010

...Persiapan Pernikahan...(Part 2)

13 June 2010

Pergi Tangkak beli bekas telur..murah gak, RM2.90 untuk 50 bekas...so aku beli la 10 paket...hehe

pastu aku beli kain jaring, and ape2 yang berkaitan untuk buat bunga telur sendiri..nak cuba2 buat sendiri...kalo dh rs ssh, beli je kot..haha..ape2 pon kita mncuba k...hehe..

then, kami pergi beli kain pasang untuk kak aku yang kedua, sbb aku akn melangkah bendul kak yg kedua...dalam perjanjian, aku akan sediakan sepersalinan untuk kak aku..bermaksud, sepasang baju,and tudung...
aku beli kain pasang untuk sepasang bju kurung, tudung, dan sebentuk keronsang..nasib baik lah my sister xmintak yang bukan..hehe..

abang hadi beli TOTO untuk family dia nanti, murah jugak la..dalam rm45...


15 june 2010

Renovate rumah hampir siap, cuma buat tambahan dua buah bilik untuk 2 pasangan pengantin nanti. hampir rm5000 habis untuk buat rumah saja..blum masuk perabot lagi...huhu..rumah aku di arau tu memang kena renovate banyak sebelum buat kenduri..sebab before ni kak aku yang sulung bukan buat kenduri di arau, tapi di jitra...so, xgangu la rumah arau tu...
so, banyak la kena mengubahnyer....


...bersambung....

No comments:

Post a Comment