message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

5.13.2010

...cari kerja...



lagi 26 hari lagi nak habis LI..tolah 10 hari aku cuti untuk pernikahan aku, tinggal la 16 hari je di Hicom Diecastings tu.....

huhu..sedih jugak nak tinggal dorg yang baik2 ngn aku...sedih kot...hehe...mmg la...

minggu lepas, aku dpt offer dri boss aku, nk keje x ngn kawan dia kat satu syrikat ni? keje sama lebih kurang ngn keje LI aku sekarg..ape lagi, aku pon ckp la nak, pastu dia mntk resume...hehe

aku xsiapkan agy resume tu sbb sebok dgn lptop2 n cpu2 yg nk diserahkan kepada new stff..aduih...bila la nk hupdate resume ni..huhu....oke...mgu ni yeeee...siapkan jugak aine!!!

insyaAllah, kalo ada rezeki, dapat lah...xkesah la gaji bapa, pengalaman lagi penting..hehe..

insyaAllah besok aku pass resume pada boss aku...

doakan aku dapat keje tu k...


...Persiapan pernikahan..part 8...

11 May 2010

start print kad kawen dan masih hebohkan jemputan undangan kawen..



13 May 2010


Alhamdulillah, akhirnya pencarian umah sewa berakhir hari ini..syukur sgt2 padaMu ya Allah...mungkin ini rezeki awal kami untuk mendirikan rumahtangga...syukur sangat2...

sewa bulan hanya rm300, kwsn melayu islam jawa, byk kemudahan, area jalan kebun shah alam, tuan rumah yg sgt baik dan memahami, dan jiran yg peramah...rumah sgt oke..3 bilik 2 bilik air...selesa untuk pasangan yang baru tempuh alam rumahtangga...

insyaAllah, lepas ni rezeki kami akan berganda2 lagi...doakan kami ya sahabat...mood skang (happy sgt2 dan syukur sgt)

thx to kak ila yang tolong abg carikan rumah...mekasih..

5.08.2010

...Persiapan pernikahan..part 7...

05 May 2010

kad kawen dah siap design dgn completenya...

dah diedarkan dalam facebook, friendster, dan email...


07 May 2010

- Plan beli perabot bilik pengantin

- Rumah dah totally siap


08 May 2010

Pergi survey harga kad dengan kuantiti yang sedikit...agak2 200 je..
tp agak kecewa sbb agak mahal kalo lagi sikit...

so, decide untuk print sndri...hehe...

n pergi ke kedai banner n bunting untuk digantung pada majlis perkahwinan aku nnt...

banner n bunting harganyer dalam RM115...di shah alam, seksyen 2...design dorang sndiri tu yang mahal ckit...kalo guna design sndri murah ckit...

aku dah start edar kad kawen aku pada kawan2 dan staff2...



5.07.2010

...Walimatul urus..


DIJEMPUT KAWAN2 BLOG SAYA, UNTUK MENHADIRKAN DIRI KE MAJLIS PERKAHWINAN SAYA DAN BAKAL SUAMI, MOHAMMAD HADI BIN ISMAIL..

TARIKH NIKAH: 12 JUNE 2010

ALAMAT: 17, KG GUAR LEPAI, ATU SATU, JALAN PADANG NYU, 02600 ARAU, PERLIS

DOAKANLAH KAMI BAHAGIA DAN SEMUANYA BERJALAN DENGAN LANCAR..

SEKIAN, TERIMA KASIH...