message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

12.01.2010

nape sombong sgt?

salam...

dah lama aku xupdate blog ni...
aku dah keje la weh..aku keje di bawah program TIP=training Internship Program..
elaun diberi...OT pon de...
dan juga lain2..

company? company yang terkenal di highway...TnG...touch n go....

Alhamdulillah..dah dpt gaji fez wlpn 2 mgu bru masuk...

minggu ni msuk mggu ke 3 la...so far agk sakit pala sebab baru nk tau cm ne flow keje yang kena selalu cepat update dengan info2 n request2 dri customer...

aku keje bahagian Helpdesk...support n maintenance..sgt pening pala melayan kol customer...huhuhu....

balik umah je pening pala...

dengan sikap orang2 nyer yang ade yang ok..ade yg x...aduh..sakit mata lak aku tgk...

macam2 sikap org la yang aku jumpa..mujur la aku jumpa n join makan dengan dak satu prgm aku ni jugak..dorang xsombong....n sgt beh..syukur ade jugak dpt teman mcm gtu kat cni..yang penting kita jgn la sombong n bongkak...n buat pandai...

smp situ aje...len kali aku smbung balik.....

daaaaaa

n tahniah utk my bes fren..farah inani...syg, tahniah.....sedih la xdpt g kenduri ko..aduh..huhu....semoga semuanya berjalan lancar....n smoga kekal hingga akhir hayat...