message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

3.24.2010

..cari-cari kerja...

Start dari semalam, aku and ana sedang meng'usha' kerja kosong untuk di apply...

adela yang sesuai, cuma xtry je lagi pon..

takut sbnrnyer nak apply kerja ni..huhu

xpe2...yakin2...

sy yakin,  sy boleh, sy pasti berjaya!!!!

No comments:

Post a Comment