message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

5.23.2009

...Tamatlah sudah 3P...yeah...

Salam...

hari ini hari sabtu...hehe..semua sudah tau kan hari ni hari sabtu...saje je nak test korang..

kalau kamu semua ingin tahu, hari ni adalah hari last untuk program 3P aku n kawan2 aku yang ambil subject SQL....

selama 15 hari belajar SQL, akhirnya aku dan kawan2 ku dapat keputusan yang baik semalam..dan alhamdulillah, semua pelajar SQL lulus untuk mendapat sijil SQL...

semua atas usaha dan tunjuk ajar ku sifu.hehe...tunjuk ajar dari sir rudolf abraham gumanlasangi ( btul ke x ek nama die..hmmm)...berasal dari indonesia, dah ade isteri dan juga seorang anak yg seiras dengannya...sangat cumel...

sir rudolf (berbaju kuning) bergambar dengan anak2 muridnya..yang happy lepas dapat result...malangnyer time ni aku tiada....aku masih lagi menjawab soalan yang tidak disangka2 soalannya..huhu..

ni lah aku bersama sir rudolf...pada lab yang terakhir...time ni sir pon main mafia war in FB..haha...saja menganggu die..hehehe...

hari ini juga ada kelas penamat 3P, iaitu kelas softskill yang membusankan, present lah, buat grouping la...sangat lah busan...i don't like u...huhu...

pagi2 lagi aku siap2 pegi kelas softskill...dengan mengantuknya..dengan xsuka nya..arghhh...help me...help me....i must go..if i do not go, i will never get 3P's beg...kah3..aim beg je kan..xbaik betul niat tu...semata2..haih...xpe..biar lah..lantak lah korang nak cakap ape..janji aku happy !!!! wink..wink...

tapi kan, aku dah xleh tahan dengan batuk aku...seksa betul duduk dalam kelas, dengan batuk2 nya lagi..time rehat tengah hari saja..aku n ana terus tidor..sebabnya kami sampai dalam pukul 5 am dari selayang semalam...(nanti aku cerita kenapa aku pegi selayang tu ek..)

alarm ku berbunyi....ting tong ting tong...pukul 1.40 pm...kononnya nak pergi kelas la untuk sesi petang, but, aku cakap kat ana..."ana, malas pergi lah..ngantuk sangat ni" dan ana pulak...dengan happynyer tido balik..hehe...tapi dia ade sebab yang membuatkn dia malas bangun...

kami trus tidor smpai lah ade student keja kat kolej kediaman ketuk pintu..nak check orang dalam bilik..aku sedar je dorang ketuk pintu..tapi aku dengar ade budak laki jugak..so aku biarkan saje dorang...rupa2nya dorang ade kunci..huhu...aku buat2 tido...kah3...
then, ana trus bangun...dia yg layan budak2 tu...hehe..aku dengar je apa yang dibualkan dorang...

then dah xngantuk dah....so aku buat lah keje aku...main FB and mafia war....n tengok family outing..kelakar benor...suke aku....terkekek sorang2...
n ni pon nak sambung balik tengok..hehe....

k lah...malam kang aku sambung bercerita lagi k...oke..daaaaaaa..cau cin cau cincau.... :)

2 comments:

  1. da tu jom la raikan..char kue tiow nk??huhuhu

    ReplyDelete
  2. soey wandi..akk bru bc...len kali k..

    ReplyDelete