message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

9.03.2009

...Kena Kuarantin...

bukan aku ye kena kuarantin tu...tapi my friend Siti Rohana..

Shiaaannn dia tau..kena demam panas semalam lagi, hari ni pergi kerja, n tengah hari balik keje terus pergi kelinik..

40 darjah celcius...wat??? tinggi tu...

ape lagi..kena cucuk jarum ke punggung la jawabnyer..* dari cerita ana la..hehe

and diberi MC seminggu..dan dibawa ke kolej kediaman 4 untuk proses kuarantin..sorang-sorang....sian dia kan...hmm...maaf la ana, kami disini xdapat teman kamu...moga cepat sembuh ye my fren..

tapi kan, at least ada la jugak kawan aku yang dapat merasa duduk di kolej kediaman yang baru..hehe...dia cakap besh....teringin plak aku dok sana..*tapi xnak la dok sorang2....seram..haha

tadi petang aku baru pergi ambil kawan aku, izyan di terminal makmur kuantan..

dia datang melawat...rindu katanyer..hehe..dan jugak farah inani yang tengah berdating sekarang dan on the way balik ump dengan balak die..

jap lagi sampai la tu...hehe..

menu berbuka hari ni :

nasi beriani
laicikang
rangka ayam

Total= RM 7.30 *banyak kan? hehe

No comments:

Post a Comment