message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

8.30.2009

Sudah seminggu Ramadhan

Today, i berbuka puasa dengan murtabak ayam, ayam bakar, popia, dan jugak air oren. 

semua sekali RM 5.50..haish..

Pernah sekali tu aku beli daging rebus, RM1.00= 5 keping je..(dekut tul toke tu)
Tensen gak dibuatnyer..n pasni i takkan beli dah makanan digerai tersebut...:P

Today jugak, semua adik beradik aku, the whole family aku la ada di rumah, tensen aku bila aku sorang je yang xbalik..rindu rumah pulak rasanya...sob3...

My dad cakap adik aku si ameer tu dapat sport rim basikal baru, and dia pon apa lagi...pergilah tayang ke kawan2 dia...haha..*xpe, budak2..hehe

2 comments:

  1. fuyyooo banyak nye aine beli makanan.. ahahahaha

    ReplyDelete
  2. haha..normal la tu nik...hehe

    ReplyDelete