message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

8.25.2009

...Ramadhan yang mulia...


Salam ramadhan semua !!!!
sudah lama saya tidak mengepos entry ke blog ku yang hijau damai ini..hik3..

banyak cerita sebenarnya, cuma ntah la mengapa jari-jemariku ini tidak ada mood yang baik untuk menekan kekunci di keyboard laptopku yang comel ini..*poyo lagi minah ni..hehe..


oke2...yelah2..hamba sambung cerita kay...

first2 sekali i ni nak wish bufday buat rumate ku and sahabat ku yang sentiasa comel...

NUR LIYANA (24 ogos) & NIK NOOR AFIFAH HANANI ( 26 ogos) HEPY BUFDAY KORANG !!!!


aine doakan semoga korang dipanjang umur dan dimurahkan rezeki..

dan segeralah mencari pakwe..hik3...*tugas yang susah bak kata nik


&

SELAMAT BERPUASA
UNTUK KAWAN2 yg SETIA membaca blog saya..mekacih...

No comments:

Post a Comment