message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

10.05.2009

Suprise???

kamu suka suprise??

saya? sangat-sangat tak suka.
Kenapa? ntah la kamu, saya pon xpasti.
Maybe, suprise tu boleh membuatkan hati saya jadi sedih, gembira, dan xmenentu.
Saya tak suka berkeadaan sedemikian rupa.
Adakah saya ni person yang weird?

hm..saya rasa kadang-kadang aje saya jd weird person. hehe.
nobody perfector kan.

dan saya telah dapat suprise dari someone yang betul2 buatkan saya sakit hati. tak sukanya...!!! But hati suka bila dapat berjumpa. hehe.miss him a lot

No comments:

Post a Comment