message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

4.24.2010

..tamat sudah presentation...


hari ni hari sabtu, 24 April 2010...dah seminggu aku tamat present latihan industri depan supervisor u aku...

khmis minggu lepas supervisor aku datang ke Hicom, kul 9 pg lagi dah sampai sebab aku n ana org fez yg present li untuk anak sv beliau..ade lagi 2 org je lagi pon yg die nk dgr presentation li ni..hehe..
lecturer ni baru je masuk UMP and supervise untuk LI..so masih xtahu ape yang dikehendaki oleh pihak LI faklti kami...so sempoi2 je la present..

baca slide, n elobrate sikit...yg byk ckp ana la..hehe..aku pgg slide je..haha...

then borak2 ckit je..dlm 15 mnt hbis la..yg 15 mnt lagi time mkn n borak2...

tp pelik la, nape die xmntk LI log book ek? ade sv LI mmber aku yang amik buku n thesis sekali, tp die ni juz bg borg alumni je pon..then xde pape yg diminta dh..

then kami pon assume Li report kena hntr 2 mgu pas trikh LI hbis...n log bok pon sama...
tp tup2 semalam,jumaat last tarikh untuk para sv masukkan markah untuk student LI..

kalut g hntr jilid n pos...

hari rabu siap report, ptg tu g hntr jilid, amik khmis 8.30 mlm...kena rm22 satu buku, n jumaat tghri g hntr kat telco post untuk post ke UMP...kena rm13.30 untuk 2 buku thesis, 2 buku log , n cd...oke la tu...
insyaAllah isnin ni smpai ke tgn fakulti...

tp before hntr, kami dh sent softcopy report kat sv kami through email beliau..hope dia dpt la..huhu..risau gak,
kang buat kepala sendiri, dia xtahu pulak report dh dihntr...huhu...risau still ade sbb flow process penghntran thesis agak kurang jelas dismpaikan pada kami..
huhu,.,,penin2,...

hmm..xpelah..ape2 pon,, syukur sgt sbb dh hbis present LI n tamat lah sudah seksaan LI...tp pada zhirnyer, xkn tamat sbb tarikh akhir 18 june 2010 ni...huhu...

hope lulus la Li kali ni..amin....doakan untuk aku sama k...

setakat tu je nak citer pasal presetation LI....

adios....


No comments:

Post a Comment