message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

4.24.2010

...Kawan ku sudah kawen.wawawa...


17 April 2010..tarikh bersejarah buat sahabat baikku, Mazliana Tajuddin,..family dia ni boleh dikatakan as famly angkat aku la..sebab mmg rapat sgt dari form 1 lagi....dorang ni sangat2  baik dengan aku...

Maz bernikah dengan yudi yang berasal dari Indonesia sana..Yudi menetap di Malaysia dan beliau bukanlah warga Indonesia yang low profile tau, dari zahirnya nampak macam warga Indonesia yang berada.

Time hari nikah ni, aku kalut la beli hadiah yang murah la sebab aku pon bukn keje lagi kan..oke la tu kan..hehe..
n g amik mmber sekolah aku, fatihah di umahnyer...
then baru g majlis tu...
12 tghri nikah di rumah Maz, n kami sampai pon dalam pukul 12.30pm, time tu dah selesai semuanya...Alhamdulillah, n Tahniah Maz & Yudi....Moga korang kekal bahagia hingga akhir hayat...
Amin...
Aku tumpang gembira sebab kawan aku yang sorang ni sgt aktif dan xsangka dia ni kawen awl dri aku...huhu...
Kehidupan beliau sudah berbeza kini, dan aku pon akan bakal merasai alam yang beliau rasa skrg..

Layanz pic ye...


2 comments:

  1. ehehehe.... tQ aine..... jgn lupa kita kembaq lain mak lain pak naa.... ehehehe... gud luck for ur new life later ok!!!

    ReplyDelete
  2. hehe..sm2 maz...oke..kami xkn lupa smp bila2 la..hehe..jalani khdupan baru dengan smpurna k...kita ni mmg kembaq yg agk sama..sbb kawen pon thun yang sm kan..hehe..insyaAllah..jg suami leklok tau..jgn lupa mak ayh k..

    ReplyDelete