message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

4.24.2010

....Kedai Kopi MAK JAH..

bulan lepas, aku, ana, n sorg staff hicom pergi lunch di kedai kopi mak jah...

staff ni ckp, ada nasi minyak makjah yang sgt2 sedap..
dh 2 bulan dia duk hebohkan bnda ni..
tp xpenah nak bawa kami tau..

so hari tu, akhirnya, terlaksana jugak janji dia untuk bawa aku n ana ke kedai makjah tu...

kedai makjah ni terletak di bandar putra height kat shah alam..
senang je nk cri kalo ade kat kawasan putra height tu..

nasib baik masa smpai tu xramai orang...so cpt lah kami order n makan...
kedai ni memang unik,
dihidangkan dengan pinggan giant yang sgt bsr...2 kali ganda besarnyer dengan pinggan biasa...n harga nyer pon besar la jugak kan..hee

bygkan, satu pinggan rm 10.00..

sbnrnyer, nasi minyak xwujud pon kat kedai tu, staff tu salah ckp la..hehe..rupa2nya nasi beriani...

nama nasi tu, nasi beriani kambing...tu yang special kat situ..

aku n ana syer satu pinggan sbb mmg byk nasinyer..mg puas hati la...kalo perut tgh kosong, mmg hbis satu pinggan tu bg aku..hehe..tamak la pulak kan..sedap, n mmg beh sgt2...

enjoy...


nilah kdai makjah tu..


ni sepinggan nasi beriani yang sudah hbis dimakan...lupa nk tgkp gmbr bfre makan.haaha...

ni acar buah n acar timun

ni dalca yang menyedapkan lagi nasi beriani kambing ni


ni air juz kedondong asam boi yang special n sedap....mmg sdp la..

2 comments: