message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

11.21.2009

...UMP adios...


Selamat pagi readers...


saya xtido lagi sekarang..yelah cik aine oi..nak tido mende, tgh tulis entry ni kan...pedia la hang ni...


yelah2...memang la xtidor lagi..takut punya pasal..risau tertinggal bas besok paginyer...huhu...


xadalah..saper yang xnak tidor kan, cuma time ni je la yang cik aine kamu ni bermanja2 dengan internet yang laju nak mampus..memang laju weh, transfer rate download dekat 200kb tadi tau x..hehe..suke giler cik aine kiter ni..yippi...wowowowo..dah2 la tu...


malam yang sangat sejuk ni, adalah malam terakhir cik aine berada  di UMP yang sudah 4 tahun lamanya di diami olehnya.
macam2 kenangan yang ada di UMP yang bukan besar ini..


sedih bila ingatkan kembali kenangan...


disinilah cik aine kenal kawan2 yang betul2 ambil berat, wowowo  cedih la pulok..sob3...

disinilah cik aine kenal kawan2 laki yang telah mematangkan pemikiran cik aine yang sangat kebudak-budakan dari dulu...wlpn msh ada lagi ckit..hehe...



disinilah cik aine kenal dengan tunangnyer..he..ops...ape kes...tunang baru kan..haha..hope dapat jadi suami cik aine suatu hari nanti..




disinilah cik aine dapat family angkat yang banyak..setakat ni die ade 4 family angkat..bes giler bila ada family baru...

ni ma and abah di balok


disinilah cik aine dapat rumate yang ramai..hehe..dah kenal sikap masing2..

 
 




kepada rumate2 ku yang pernah sebilik denganku, harap korang maafkan apa sahaja kesalahan yang pernah saya lakukan pada kalian, diri ini hanya manusia biasa, xpernah terlepas melakukan kesalahan..harap diampunkan..mana2 yang termakan, terminum, terambil...minta dihalalkan....maafkan diri ini jika diri ini pernah menggangu kalian stady or buat ape je yang kalian terasa terganggu...maaf sesangat..tiada daku xmeriah lah dunia..aceh....perasan lak die ni kan..hak3....


kepada siti rohana, jumpa lagi bulan depan..hehe...




kepada nik noor afifah hanani...special ni awk..hehe..awak dengarlah nasihat apa yang saya pernah nasihatkan pada awk selama kita berkawan, saya mampu nasihat mana yang saya tahu dan pernah saya alami kepada awak, macam guru turunkan pelajaran pada anak muridnyer..cam gitu la ibaratnyer..kalau awak masih ragu2 lagi, lebih elok awak syer dengan orang yang lebih tua dan berpengalaman..oke nik noor afifah hanani? hehe..jangan degil2 tau...jangan nakal2..jangan salah gunakan kelembutan asli awak tu k...awak memang sorang yang lembut, tapi kadang2 perlu tunjukkan kemarahan bila awak direndahkan oleh orang lain, jangan hanya menerima saja nik, kadang2 kita perlu memberontak juga...untuk diri sendiri dan maruah...cukuplah kata2 akhir saya untuk awk nik, awk pnd jg hati org, terima kasih...semoga awk pandai bawa diri kelak..gud luck nik...LI molek deh..



kepada kawan2 yang akan jumpa time konvo nanti, or xjumpa dah, or xde jodoh untuk berjumpa lagi,

saya, nur aine omar, mendoakan kalian berjaya mencapai apa jua yang dikejar selama ini, yang single tu, contact2 la bila sudah bertukar status ye..hehe..nak jugak bz body kan..haha..bukan bz body la..ambil berat la..insyaAllah, jika umur panjang, kita berjumpa lagi di satu tempat yang kita xtau lagi dimana...jangan putus contact ye kawan2..banyak dah web sosial ni..ape lagi..aktif2kan lah diri anda semua k..hehe..yang penting, tukar nombor tepon gtau lah..jgn senyap je..kang telefon bangla plak yang angkat...xke susah cm tu kan? hehe...penat pulak nnt dok cakap bangla yang xtau maksudnyer..hehe..



kepada adik2 yang pernah saya kenal. akak mintak maaf jika akak dah lakukan kesalahan apa jua kesalahan..doakan lah yang terbaik untuk akak..mekasih atas apa jua kebaikan yang kalian korbankan..


n to my special friend, ziri, awak kawan baik saya..awak kawan saya dari tahun 1 lagi, semester 1 dulu ingat lagi x kita digossipkan as couple, padahal dua2 orang dah ade pasangan..haahaha..kelakar betul..kita pon senyap je kan..bia lah dorang cakap ape pon kan..hehe..awk jugak banyak tolong saya,,,byk sgt2..sgt2 berjasa dengan saya..terhutang budi saya pada awak..sebab awak kadang2 jadi penyelamat saya semasa kita masih di UMP...hope satu hari nanti cita2 awak untuk jadi usahawan berjaya...n bina company yang besar2 tercapai awk...saya selalu doakan awk ye..jg kesihatan tau..maybe masa praktikal xdapat nak contact awk sgt, maybe, tapi saya akan cuba hubungi awak sekerap yang mampu, sebab saya bukan jenis kawan yang lupa kawan yang dah byk berbudi dengan saya...jumpa lagi nanti ye awak...roger2 ye dimana saja kamu berada....


 
perubahan yang ketara pada shbt ku ini..hehe



kepada kawan2 kelas saya dulu, maaf lah ye kawan2...mana2 yang silap, mana yang salah..kenangan kita semua saya xakan lupakan gitu saje...insyaAllah akan abadi sampai bila2...semoga berjaya semua..maaf jika xdapat berjumpa detik2 akhir melepaskan UMP ni...moga satu hari nanti kita akan berjumpa lagi...dengan membawa berita yang baru untuk dikongsikan bersama2...insyaAllah..moga Allah menemukan jodoh kita semua satu hari nanti...Gambate kawan2...




~ MISS U ALL ~ ALWAYS IN MY  MIND ~



3 comments:

  1. aine.. time kaseh.. nik ase terharu sbb ade spesel dedication tuk nik.. hikhikhik.. i will try my best nak berubah jd jahat sikit.. agagaga

    ReplyDelete
  2. hehe..sm2 nik noor...amin..moga2 usaha awk akan membuahkan hasil..

    ReplyDelete
  3. tapi nik, jht pada tempatnyer k..hehe

    ReplyDelete