message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

11.16.2009

...serabut la...



haish...semua dah nak balik kan...


banyak benda nak kena settle before balik ni....


thesis la..
LI la..
kotak yang kena terbang ke perlis la...
ngemas bilik lagi...
macam2 la,,



bushan dah saya pikir mende ni semua...naik muntah cacing dah ni tau x....huhu



asal la benda ni xboleh settle sendiri ye..?? haish...


kalo lah ada poket doremon...mesti best kan..


leh kecikkan benda, leh cepatkan masa, leh terbang2...hehe..


kalo ada la benda tu didunia ni...alamat semua gemuk la..haha..sebab sume jadik pemalas yang teramat..


nak benda senang je minah ni kan..haha..


yelah2 makcik...saya buat semua tu..


kotak pon dh ready nak g antor balik..
thesis pon dh siap nak g jilid..
LI pon dah confirmkan...


cuma tunggu masa nak kuakan duit yang baru dimasukkan je ni..hehe...


semua kena guna duit tu..aduih..duit duit duit..


xde duit xleh ke..botak pala nak cari duit..


pinjam sini, pinjam sana..


hutang pon ade lagi yang xdiselesaikan...aduih...


yang berhutang di luar sana tu,,cepat2 la selesaikan sebab kita dah jarang berjumpa nanti tau...


nnti ssh pulak nak membayarnyer...


ingat!! hutang WAJIB dijelaskan....hehe (jika mampu la byr full, kalo xmampu, jangan lost contact pulak..xbaek gtu kan..hak3)


dah la tu...dok merepek yang bukan2 ja...nak tengok movie lah..

babai~

No comments:

Post a Comment