message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

11.08.2009

...Malam Lepaskan Tensen...

PSM2 dah habis present...happy..?
tak happy la..sebabnyer evaluator saya tu dah complaint macam2 pasal system saya tu..

Lantak dia lah nak complaint ape pon, tapi risau markah nyer nanti..sebab tu la hatiku xtenang sampai la sekarang...



lepas je present, malam tu terus je keluar overnite dengan ana n yana..actually yana ikut secara tidak sengaja coz saya la...sebabnyer korang xpayah la tahu kan..hehe


jum kita layan gambar2 yang di ambil pada hari presentation PSM yang berlaku di perpustakaan UMP pada 

2 hb Nov 2009.


 
wah..bz nmpk aine..hehe...mmg pon..saya tampak bz sbb system ade error..haha..time ni sesi pagi tgh present..sajer datang awl...tgh gabra


bergambar dengan cik nik yang dah present sesi pagi



bergambar ramai2 lepas habis present..yeay..




cik farah yang datang memberi semangat pada kawan2 yang exteng

 
cik haziri dikelilingi 4 perempuan

 
muka happy giloz...tapi hati resah...huhu

 
susah tol nak bergambar dengan dak laki 2 orang ni.. hehe

 
 bergambar kenangan bersama puan awanis yang sgt prihatin pada student




 me and yana dalam keta otw g kuantan








di tanjung lumpur dengan mereka berdua..makan ikan bakar...kenyang n puas hati la..hehe



bulan malam yang penuh dan boleh dipegang..gluurpp...xcy?hehe

No comments:

Post a Comment