message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

11.08.2009

...Gambang waterpark...



actually saya dah beli kopun 10 rgt utk masuk Gambang waterpark dah lama..
xlah lama mana pon..cuma dalam sebulan la gtu...
kawan2 xnak pergi coz bz dengan psm yang belum selesai...
saya pon xnak pergi jugak la..haha,..
kang xpasal2 pulok psm saya fail...huhu..xmau aih...

7 november 2009 baru lah boleh pigi ke sana..
 memang agak excited, tapi dari 10 bintang saya hanya leh bagi 4 bintang sahaja...
agak xbest bila ramai orang..huhu

kalau korang nak rasa best ke tak, pergi lah merasa..hehe


oke lah..saya pon xtau nak bercerita ape
dah terlalu busan, gambar pon byk la diambil di sana..hehe
kita layanz gambar ye....


inilah view entry waterpark..tapi ini untuk kanak-kanak jew...



bergambar before masuk..amik mood amik mood...hehe



baru je sewa pelampung ni...yang double ni harga die RM15 tapi deposit dikembalikan RM5



 
 
 
 
 
 
Gambar2 di atas adalah di kawasan budak sebenarnya..tapi kami yang masih lagi budak2 ni buat muka bodo je la kat situ coz hanya disitu je yang paling best untuk bersuka ria..haha..

 
ni lorong air yang mengelilingi kawasan permainan di bawah

 
pelampung double yang besar..haha.. bergambar before pulangkan.

 
 
 sini adalah coco beach yang berombak bila time die..nampak x berapa ramai nya manusia di belakang kami ni...huhu..

 
minum pon syer kan..hehe..beli 2 je yang mampu..setiap satu berharga RM1.80 but berbaloi...cedap....



piza yang sedap and menyelerakan..nyum2....kami beli 2 jenis piza yang ada..setiap satu RM9.80..puas hati la..sedap n byk cheese...hehe



No comments:

Post a Comment