message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

7.24.2009

...new semeter (7)...6hb julai 2009...

hooray!!
start semester baru...
and aku xada kelas untuk semester ni kerana...aku hanya perlu spend my time untuk PSM (projek sarjana muda ) only...

happy memang sangat happy, tapi agak busan jugak kalau xada kelas sepanjang 6 bulan...hmm..apa yang aku perlu buat untuk elakkan busanku yang meninggi ini??

planning:

1 : cari kerja di fakulti
2 : cari kerja di jhepa
3 : buat business yang boleh mendatangkan wang
4 : belajar untuk berniaga business yang aku ceburi semester lepas
5 : download je citer pape yang best and tengok
6 : main internet yang agak slow akibat dari pertambahan penduduk UMP yang ramai untuk smester ini

itu aje planning untuk semester ini...aku citer satu2 di entry yang lain k..kalau citer satu entry ni jer, dah jadik busan nak baca lak kan? hehe

1 comment:

  1. hehe..cyg ko jgk...nnt aku ingt nk dtg ump..kite jumpe lg eh?hehe...miss u all..!

    ReplyDelete