message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

10.09.2012

Tajuk2 terlepas

Salam...

Ya Allah...dh hampir 2 tahun aku xupdate blog ini...last date update 1 dec 2010..huhu...byk citer aku nak kongsikan...aku akan cerita sikit2 ye fren,....

antaranya:

1. pengalaman bekerja di TNGo

2. pengalaman mengandung sulung

3. pengalaman berhenti kerja

4. pengalaman beranak di Perlis

5. pengalaman menjaga anak

6. pengalaman membesarkan anak sulungku, Nur Adila Mohammad Hadi

7. pengalaman bekerja sendiri di rumah

8. pengalaman Adila di rumah pengasuh

9. pengalaman bekerja dengan vendor system yang tiada nama company

10. pengalaman rumahtangga yang dah genap 2 tahun


tungguu...akan di update kemudian hari kerana kekangan masa....hehe...


Adios....

No comments:

Post a Comment