message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

5.13.2010

...Persiapan pernikahan..part 8...

11 May 2010

start print kad kawen dan masih hebohkan jemputan undangan kawen..



13 May 2010


Alhamdulillah, akhirnya pencarian umah sewa berakhir hari ini..syukur sgt2 padaMu ya Allah...mungkin ini rezeki awal kami untuk mendirikan rumahtangga...syukur sangat2...

sewa bulan hanya rm300, kwsn melayu islam jawa, byk kemudahan, area jalan kebun shah alam, tuan rumah yg sgt baik dan memahami, dan jiran yg peramah...rumah sgt oke..3 bilik 2 bilik air...selesa untuk pasangan yang baru tempuh alam rumahtangga...

insyaAllah, lepas ni rezeki kami akan berganda2 lagi...doakan kami ya sahabat...mood skang (happy sgt2 dan syukur sgt)

thx to kak ila yang tolong abg carikan rumah...mekasih..

No comments:

Post a Comment