message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

5.08.2010

...Persiapan pernikahan..part 7...

05 May 2010

kad kawen dah siap design dgn completenya...

dah diedarkan dalam facebook, friendster, dan email...


07 May 2010

- Plan beli perabot bilik pengantin

- Rumah dah totally siap


08 May 2010

Pergi survey harga kad dengan kuantiti yang sedikit...agak2 200 je..
tp agak kecewa sbb agak mahal kalo lagi sikit...

so, decide untuk print sndri...hehe...

n pergi ke kedai banner n bunting untuk digantung pada majlis perkahwinan aku nnt...

banner n bunting harganyer dalam RM115...di shah alam, seksyen 2...design dorang sndiri tu yang mahal ckit...kalo guna design sndri murah ckit...

aku dah start edar kad kawen aku pada kawan2 dan staff2...



No comments:

Post a Comment