message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

5.13.2010

...cari kerja...



lagi 26 hari lagi nak habis LI..tolah 10 hari aku cuti untuk pernikahan aku, tinggal la 16 hari je di Hicom Diecastings tu.....

huhu..sedih jugak nak tinggal dorg yang baik2 ngn aku...sedih kot...hehe...mmg la...

minggu lepas, aku dpt offer dri boss aku, nk keje x ngn kawan dia kat satu syrikat ni? keje sama lebih kurang ngn keje LI aku sekarg..ape lagi, aku pon ckp la nak, pastu dia mntk resume...hehe

aku xsiapkan agy resume tu sbb sebok dgn lptop2 n cpu2 yg nk diserahkan kepada new stff..aduih...bila la nk hupdate resume ni..huhu....oke...mgu ni yeeee...siapkan jugak aine!!!

insyaAllah, kalo ada rezeki, dapat lah...xkesah la gaji bapa, pengalaman lagi penting..hehe..

insyaAllah besok aku pass resume pada boss aku...

doakan aku dapat keje tu k...


No comments:

Post a Comment