message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

12.26.2009

...2 minggu sudah di LANGKAWI...

sudah 3 minggu aku ada di langkawi..
besok dah nak balik perlis dah..
and nak hbis cuti dah pon...

besok start ayah aku cuti seminggu,
leave clearence ayah untuk tahun ni
and 27 hb Dec kenduri sepupu aku kawen, di Penang

aku busan jugak dirumah, tapi internet ade..
xlah rasa busan mana sgt pon..hehe

balik umah ade je masalah..haish..tensen tol duk umah
rs nak marah org ja bila balik umah..
bukn aku je, kak aku pon rs yg sm
nk kata ni perbuatan org, nauzubillah...xdpt ditafsirkan lg bt ms ni
berserah je pd Alllah

balik jitra pon xselesa, haish, bis tu bila nk selesa ni..? huhu
bila ada umah sendiri la kot..

aku pon dh xde cita nak story mory kat kwn2..
n skang
pe yg aku rs,
juz nervous untuk praktikal nnt..
almaklumlah, first time keje kat cmpny bsr...
smp bju pon xpasti pki bju kurung or suar..
hentam je la..hari first bru tau kan..
haha..bijak kan aku? ehem2..perasan jap ye...

ape2 pon, wish me luck sbb nk LI nnt k..

nnt bil akau free, aku update agy...salam

No comments:

Post a Comment