message to readers

About Me

My photo
aku?? aku ni biasa je..simple n happy go lucky..kdg2 tu emo ckit kalo de hal yg boleh btkan aku serbut..kih3..jgn mrh ek pd sape2 yg aku penh tinggikan suara aku..soey k..jgn bw smp mati tau.. bermaaf-maafan lah sesama kita ek..hehe..

My Blog List

Nuffnang

Powered by Blogger.

...Visitor Counter...

Islamic Calendar

rank

10.10.2010

convocation day

salam..

dah lama benor aku xpost dalam blog aku yang nampak mcm ade sarang labah2 ni...

aku dah selamat naik pentas konvo dah 9 october 2010 rtu...

semuanya dah selesai..alhamdulillah....

tahniah untuk kawan2 aku yang konvo sama2 aku...tahniah2..

semoga kalian xlupa aku dan berjaya dalam hidup korang..

kalo nk kawen tu, jemput2 la k..if tukar number pon gtau la...

berFB lah kita ye korang...hehe...


9 october jugak kawan aku dalam marketing koma...accident...takziah untuk kak intan...semoga abg sharil cept sedar....sbr ye kak...semua tu dugaan dari Dia..jg diri dan baby dalam perut...semoga semuanya selamat...

9 0ctober jugak aku dapat interview dri SPA....alhamdulillah..dpt jugak interview kan..dah lama aku tunggu..but nerbes la plak..huhu...risau..haha..hope sumenyer berjalan lancar dan nasib menyebelahi aku...amin....

thanks to my hubby, hadi...n my parents...for all suports...love u alls....muah2....



No comments:

Post a Comment